Web Analytics Made Easy - Statcounter

بی ثباتی در مدیریت شهری بوکان مشکلی است که اغلب مسئولان این شهر آن را مشکل اصلی شهرداری می‌دانند و در این میان تعامل سایر ادارات و نهادها با مجموعه مدیریت شهری و جذب سرمایه‌گذارمی تواند تنها راهکار توسعه بوکان تلقی شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوکان، شهردار بازوی اجرایی خدمات شهری و نهادی عمومی و مردمی در هر شهری است و توسعه فعالیت‌های عمرانی و خدماتی هر شهری تا حدود زیادی به عملکرد شهردار بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چهار سال گذشته به دلیل عدم ثبات شهردار پروژه‌های عمرانی شهرستان بوکان راکد مانده چراکه در این مدت پنج نفر به عنوان شهردار و سرپرست تصدی شهرداری بوکان را بر عهده داشتند و به اذعان مدیران شهری همین فقدان ثبات سبب مشکلات زیادی در شهرداری بوکان شده است.

پس از گذشت نزدیک به چهار ماه از آغاز به کار دوره پنجم شورای شهر بوکان سرانجام بابک رستم پور که سابقه سه سال شهرداری در شهرستان بانه استان کردستان را در کارنامه کاری خود را دارد به عنوان منتخب شورا اعلام شد و با حکم استاندار آذربایجان غربی به عنوان شهردار بوکان منصوب و آغاز بکار کرد.

اعضای دور چهارم شورای شهر بوکان در انتخاب شهردار کارنامه موفقی از خود به جای نگذاشتند و اینک اعضای دور پنجم تا چه اندازه در کار خود موفق می‌شوند و کارنامه مثبتی بر جای می‌گذارند گذر زمان آن را مشخص می‌کند.

8 برابر شدن جمعیت بوکان در دو دهه

مدیرکل امور دفتر شهری آذربایجان غربی امروز در جلسه ای که به مناسبت معرفی شهردار جدید بوکان برگزار شد اظهار داشت: بوکان شهری است که در دو دهه گذشته جمعیت آن حدود 8 برابر افزایش یافته  بنابراین این افزایش جمعیت نشان دهنده ظرفیت این شهرستان است.

سیف الله مطلبی بیان کرد: بوکان شهر پر جمعیتی در شمال غرب کشور است و ظرفیت آبی و خاکی و نیز ظرفیت خوب نیروی انسانی دارد که همه این ظرفیت‌ها سبب سنگین شدن وظیفه مدیران شهری شده و باید شهر را برای کلان شهر شدن آماده کنند چراکه بوکان در آینده تبدیل به قطب جمعیتی در جنوب استان می‌شود.

مطلبی با اشاره به وضعیت درآمدی مردم بوکان بیان کرد: این شهرستان وضعیت درآمدی مناسبی ندارد که یکی از دلایل آن فقدان ثبات مدیریت در شهرداری است وقتی در چهار طول سال، پنج نفر تصدی شهرداری را بر عهده می‌گیرند در چنین صورتی نمی‌توان انتظاری از شهرداری داشت.

وی با اظهار امیدواری نسبت به کارآمدیدوره پنجم شورای شهر بوکان افزود: اعضای این دور افرادی کارآمد و زبده هستند که به دنبال استخدام یا پول جمع کردن برای خود نیستند و هدفی جز خدمت ندارند بنابراین امید است مشکل بی ثباتی شهردار را حل کنند و در این میان از نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی هم انتظار می‌رود در راستای اصلاح قانون انتخاب شهردار توسط شورا تلاش کنند تا مردم به طور مستقیم شهردار را انتخاب کنند و شورا نظارت کنند.

مطلبی گفت: وقتی شورا کسی را به عنوان شهردار انتخاب می‌کند که سابقه شهردار بودن را در کارنامه خود دارد یعنی روی ریل افتاده و 90 درصد کار را انجام داده‌ است.

مدیر کل دفتر امور شهری آذربایجان غربی تصریح کرد: باید برنامه کاربردی 20 ساله با کمک مهندس مشاور برای شهر بوکان نوشت و نمی‌توان با روزمرگی گفت که می‌خواهیم به شهر خدمت کنیم بلکه باید در همه زمینه‌ها مانند پسماند، طرح جامع و طرح تفضیلی و حمل و نقل مطالعات جامعی وجود داشته باشد.

وی اظهار داشت: مردم از شهرداری فقط خدمات عمرانی نمی‌خواهند بلکه خدمات فرهنگی و اجتماعی هم می‌خواهند و شهرداری باید فرهنگ سازی کند که تالار گفت‌وگوی شهری ایجاد کند و مطالبه گری مردم را پیش ببرند و طرح‌های اساسی شهر را در نظر بگیرند و اولویت بندی کنند.
 
انتظارات شورای شهر از شهردار جدید

رئیس شورای شهر بوکان نیز در این جلسه با تاکید بر وجود همکاری و انسجام و وحدت میان اعضای شورای شهر بوکان اظهار داشت: امید است شهردار جدید با تعامل سازنده با مجموعه مدیریت شهری و ارتباط سازنده با کارکنان و سازمان‌های مردم نهاد در انجام این وظیفه خطیر موفق و سربلند باشند.

علی وجد قزلچی با اشاره به انتظارات شورای شهر از شهردار جدید بوکان بیان کرد: قانونمندی و تکریم ارباب رجوع، توجه به مدیریت منابع و مصارف با محوریت تحلیل مدیریت مالی و حرکت به سوی بهره‌وری، تقویت نظارت بر اجرای پروژه‌ها، تقویت بخش حقوقی شهرداری، اهتمام جدی در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام، برنامه محوری و تلاش بر تدوین بودجه‌ای بر مبنای واقعیت و رعایت اصول اقتصاد مقاومتی و توجه به اسناد بالا دست، همکاری در تهیه برنامه پنج ساله و افق 20 ساله بوکان، اهتمام در تهیه و تکمیل طرح تفصیلی، توجه جدی به منابع انسانی بر اساس الگوهای اسلامی و مدیریتی و توجه ویژه به پرورش مدیران آینده در شهرداری از انتظارات ما از شهردار عزیز است.

وجد قزلچی افزود: توجه به عدالت در مناطق مختلف شهری، اهتمام در امر حفظ محیط زیست با شرایط ویژه مدیریت جامع پسماند و شرایط ویژه فضای سبز، توجه لازم به آینده نگری و آینده نگاری، اهتمام در ایجاد درآمد پایدار و جذب سرمایه گذار، اهمیت دادن به ظرفیت‌های گردشگری بوکان در حوزه‌های مختلف شهری، توجه ویژه به معلولان و تلاش برای متناسب سازی معابر عمومی و پارک‌ها برای استفاده آسان آن‌ها، اهتمام جدی در فعالیت‌های ورزشی و همگانی و امور فرهنگی، توجه ویژه به زیبا سازی و مبلمان شهری و ساماندهی‌ ورودی‌های چهارگانه شهر، اهتمام به رفع گره‌های ترافیکی و روان سازی جا به جایی در سطح شهر، ایجاد آمادگی بیشتر برای مدیریت بحران و توجه ویژه به تجهیز آتش‌نشانی، ساماندهی املاک و دارایی‌های شهرداری، افزایش دانش شغلی کارکنان شهرداری به هدف تبدیل شهرداری به یک سازمان یادگیرنده و چابک و مقبول‌تر از پیش از دیگر انتظارات ما از شهردار است که امید است با همکاری مجموعه مدیریت شهری بتوانیم به توسعه شهر کمک کنیم.

8 پرونده کیفری در مدت تصدی در شهرداری برای من ایجاد شده است

شهردار سابق بوکان نیز در این جلسه اظهار داشت: شهرداری دستگاه طویلی است و بودجه و اعتبار ان مصداق کامل بیت المال است بنابراین شخص شهردار باید امانت‌دار خوبی برای مردم باشد.

سعدی رادمنش با اشاره به دوران تصدی خود در شهرداری بوکان گفت: در مدت 9 ماه که سرپرست شهرداری بودم با توجه به مشکلات اقتصادی و رکود در بخش مسکن در بدترین موقعیت بحرانی مدیریت شهرداری را بر عهده داشتم.

رادمنش بیان کرد: در این مدت هشت پرونده کیفری برای من در دادگاه استان ایجاد شده است.

وی افزود: اعضای شورا هم هدفی جز خدمت ندارند اما امید است این بدعتی مدیریت کوتاه که در چهار دوره گذشته در شورا وجود داشته از بین برود و شهردار بتواند یک دوره کامل تصدی داشته باشد تا بتواند خدماتی مستمر ارائه دهد.

فقدان ثبات مدیریت در شهرداری مشکل اصلی شهرداری بوکان

شهردار جدید بوکان نیز در این جلسه فقدان مدیریت یکپارچه شهری را بخش عمده‌ای از مشکلات شهرداری دانست و اظهار داشت: شهر مجموعه‌ای پیچیده با مطالبات گوناگون است و جامعه هدف در جامعه شهری جامعه‌ای بسیار متنوع است که اگر برای مدیریت شهری مدیریت جامعی را طراحی کنیم به طور قطع بخشی از این مشکلات حل می‌شود.

بابک رستم پور افزود: بسیاری از مشکلات شهری حتی پروژه‌ها ناشی از فقدان کارآمدی مدیریتی بوده است به نحوی که هم اکنون با هزینه‌های زیاد چه در سطح خرد و چه در سطح کلان برای مجموعه مدیریت شهری مواجهه هستیم اما باید ساز و کار حرکت در چارچوب واحد را داشته باشیم بنابراین می‌توان با همکاری شورای شهر نهادهای محلی، فرمانداری و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در چارچوب مدیریت واحد کار کرد.

وی بیان کرد: می‌توان با همراهی مسئولان و مدیران اجرایی شهری با تعامل هم افزا، پروژه‌های توسعه محور و پروژه‌هایی که بتوان چهره شهر را با مدیریت زمان و هزینه به اتمام رساند و نیز پوشش مطالبات که بخش زیادی از آن مسایل فرهنگی است بستری را فراهم کنیم که جوابگوی مطالبات مردم بوکان باشیم.

شهردار جدید بوکان با اشاره به ظرفیت‌های این شهر تصریح کرد: در شهرستان بوکان زیر ساخت‌هایی وجود دارد که امید است  بتوان با استفاده از آن، مزیت‌ها را به فرصت تبدیل کرد و سبب رونق کسب و کار و زیبا سازی و توسعه همه جانبه شهر شد.

رستم پور گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی که کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کند اعتبارات دولتی نتوانسته سبب تحول و توسعه شهرها بشود و در این میان توسعه چه در سطح بین‌الملل و چه در سطح داخلی در جایی اتفاق افتاده که بخش خصوصی وارد شده اما ما تاکنون نتوانسته‌ایم در جذب سرمایه گذار برای شهر بوکان موفق عمل کنیم.

رستم پور افزود: به یک جهش و عدالت عمرانی در شهرستان بوکان نیاز داریم که با همکاری مجموعه فرمانداری و نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی و شهروندان این جهش اتفاق خواهد افتاد.

در این جلسه از زحمات عبدالسلام موسوی سرپرست شهرداری و سعدی رادمنش شهردار قبلی بوکان تقدیر شد و بابک رستم پور به عنوان شهردار جدید بوکان معرفی و آغاز بکار کرد.

انتهای پیام/

R41361/P1336/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۴۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE(بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.

وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است. 

احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است. از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است. 

صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛ نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود. 

وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه