Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ،کارگاه آموزشی پای درس ماه ویژه مدیران و مربیان کانون‌های دانش آموزی و غنچه‌های هلال در محل دبیرستان نمونه دولتی تمدن شهرستان بوکان با هماهنگی حوزه سلامت و تندرستی اداره آموزش و پرورش در روز‌های پنج شنبه و جمعه برگزار شد.

 سرپرست جمعیت هلال شهرستان بوکان گفت: این کارگاه با حضور ۹۰ نفر در۳ کارگاه جداگانه وباحضور اساتید حوزه آموزش وپژوهش جمعیت هلال احمربوکان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی، در خصوص اهداف این کارگاه، ابراز کرد: افزایش سطح ایمنی، کاهش خطر پذیری و پیامد‌های ناشی از وقوع حوادث در مدارس و توسعه و ترویج ظرفیت‌های خود امدادی و دگر امدادی و سازماندهی تیم‌های اولیه مدیریت بحران از اهداف این کارگاه است.

سرپرست جمعیت هلال احمر بوکان، بیان داشت:ترویج فرهنگ ایمنی از طریق یادگیری مهارت‌های امداد و کمک‌های اولیه با سرفصل‌هایی همچون ارزیابی و احیایی قلبی و ریوی، خونریزی، پانسمان و بانداژ، خفگی، شکستگی و آتل بندی، حمل مصدوم و سوختگی در طرح پای درس ماه برگزار می‌شود.

وی، تصریح کرد: همچنین این کارگاه به عنوان دوره آموزشی ضمن خدمت طرح ملی دادرس آموزش و پرورش لحاظ می‌شود.   انتهای پیام/م   برگزاری کارگاه آموزشی پای درس ماه در بوکان  

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هلال احمر اخبار اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۵۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد

شهریار مرشدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اهمیت اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقا بهره وری عوامل کشاورزی استان طرح جهاد میدانی محققان با مشارکت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و پژوهشکده میگوی کشور در راستای عملیاتی کردن شعار سال و باهدف اشاعه دانش و یافته‌های تحقیقاتی به منظور ارتقای بهره وری عوامل تولید، بهبود کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و حفاظت و احیا و بهره برداری از منابع پایه در سطح استان با حضور ۲۷ محقق معین اجرا می‌شود.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان بوشهر و دبیر اجرایی طرح افزود: در این طرح با ابلاغیه ریاست سازمان به واحدهای تابعه برای ارائه اولویت‌های محصولی -موضوعی، مسائل مبتلا بر اساس سیاست‌های ملی و اولویت‌های استانی مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: سپس اولویت‌های زیر بخشی و محصولی و موضوعی واحدهای اجرایی بررسی و تعیین اولویت و سپس طبق زمانبندی مشخص شده برای اجرای طرح برای اعزام محققان کارگاه‌های حل مساله در مزرعه با رویکرد تسهیلگری و به کارگیری روش‌های مشارکتی در سطح استان اجرا می‌شود.

وی گفت: در تقویم آموزشی ترویجی طرح حداقل ۳۷ کارگاه آموزشی ترویجی حل مساله در مزرعه تشکیل که بیشترین کارگاه‌ها (۱۵ کارگاه) در شهرستان دشتستان اجرا می‌شود.

مرشدی بیان کرد: در اجرای این طرح همه ذی نفعان بخش کشاورزی (محققان، مروجان، کشاورزان، کارشناسان، …) مشارکت دارند.

کد خبر 6098305

دیگر خبرها

  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • کارگاه یک روزه جوانی جمعیت برگزار می شود
  • پایان رقابت‌های فوتبال جام روستایی در بوکان